Varumärkesutveckling - Kroon & Nordlinder - Workshops i varumärkesutveckling - Kontakta oss

Kontakt

Workshops i varumärkesutveckling leds av Geta Kroon och Martin Nordlinder, båda seniora varumärkes- och kommunikationskonsulter och erfarna pedagoger. Utifrån våra olika infallsvinklar och ansvarsområden är vi era strategiska och kreativa guider på varumärkesresan. Vi har varit med länge nog för att våga ifrågasätta och samtidigt vara lyhörda för våra uppdragsgivares problem och möjligheter.

Fyll i och skicka in dina kontaktuppgifter så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig, i ett kortare eller längre möte, fysiskt eller digitalt.

  Skicka ett meddelande till oss

  Strategisk och kreativ kompetens

  Varumärkesutveckling - Geta&Martin

  Geta Kroon

  Kreativ strateg

  Geta har jobbat med marknadsföring, kommunikation och varumärkesutveckling i såväl stora som små företag, svenska och internationella, på både kund- och konsultsidan. Geta är också en van föreläsare, inte minst som kursansvarig på Berghs School of Communication sedan många år. Geta har också undervisat på bland annat Stockholms universitet, Örebro universitet, Företagsuniversitetet, Företagsekonomiska Institutet FEI, IHM Business School, Marknadsföreningen i Stockholm och Sveriges Kommunikatörer.

  Martin Nordlinder

  Strategisk kreatör

  Martin är skrivande strateg med fokus på varumärkesutveckling och kreativa koncept. Martin har varit anställd som copywriter på reklambyråerna Blanking och Brindfors samt startat och drivit konsultbyråerna Spirit Kommunikation och Kasselring & Co. Sedan många år är Martin kursansvarig och gästföreläsare på Berghs School of Communication. Han har också undervisat på KTH, Stockholms universitet, Företagsekonomiska Institutet FEI och Sveriges Kommunikatörer.

  Exempel på uppdragsgivare och samarbetspartners